2 november 2019

Startweekend Wilgje Buitensport!

Twee weken geleden was het dan eindelijk zover: de allereerste activiteit van Stichting Kleine Zielen! En wat was het een succes!

Samen met 17 enthousiaste tieners en jongeren hebben we een onvergetelijk weekend beleefd vol actie bij Wilgje Buitensport!

Activiteiten waarbij teambuilding van groot belang was, hierdoor leerde de groep elkaar in korte tijd goed kennen. Ook kon iedereen zichzelf én elkaar uitdagen bij de survival-activiteit. En nee, droog zijn we hier zeker niet gebleven, maar wat hebben we een lol gehad met z'n allen!

's Avonds hebben we nog buskruit in het donker gedaan en wat dacht je van de theatersport spellen gezellig bij de warme houtkachel? Wat een sfeer en wat een gezelligheid!

fullsizeoutput_1db8.jpeg

1 november 2018

Start van een nieuw bestuur

De officiële documenten zijn binnen, wij mogen ons de bestuursleden noemen van Stichting Kleine Zielen. Spannend maar vol enthousiasme gaan we dit avontuur aan!

Het bouwen van deze website vormt de kapstok van onze ideeën, die steeds meer vorm gaan krijgen naarmate de tijd vordert.

47cb5624-bffb-4e87-9c34-6267a0e34ae4.jpg

5 mei 2019

Website online

Afgelopen maanden is hart gewerkt aan het bouwen van de website. Vol trots is dan eindelijk het moment daar: de website is online! We mogen het van de daken schreeuwen en  iedereen mag het zien.

Naast de website, zijn we ook druk geweest met het leggen van contacten om onze ideeën vorm te geven voor een spectaculair programma. Zo beginnen wij dit seizoen met een feestelijk startweekend bij Wilgje Buitensport, is er een tienerkamp en voor onze echte avonturiers hebben we zelfs een Afrikareis op het programma staan!

Wij hebben er zin in en hopen jullie te ontmoeten op één van onze activiteiten!